Comeniusstraat 2 A
1817 MS Alkmaar
Tel: 072 752 9370
Fax: 072 752 9371
Neem contact op

 • ZZP Verzekeringen Alkmaar, Amsteram e.o.

  Financiële Planning

 • Verzekeringen Alkmaar, Amsteram e.o.

  Verzekeringen

  Altijd een persoonlijk advies.

 • Hypotheek Alkmaar, Amsteram e.o.

  Hypotheken

  Een financiering die jarenlang voor plezier zorgt.

 • Lening Alkmaar, Amsteram e.o.

  Financieringen

  Duidelijk overzicht van de voor- en de nadelen.

 • Lijfrente Alkmaar, Amsteram e.o.

  Lijfrente

  Zorg dat u kunt genieten van uw oude dag!

Onze tarieven, onze mogelijkheden.

Wij verzorgen hypotheken, verzekeringen en oplossingen voor de oude dag. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek zal de adviseur uw wensen inventariseren. Afhankelijk van uw situatie zal de adviseur samen met u kijken naar de mogelijkheden en met u een prijsafspraak maken.

Vanaf € 2.500,00 kunnen wij bijvoorbeeld al een hypotheek met benodigde verzekeringen verzorgen. Mocht u liever willen dat wij op uurtarief werken, dan kan dat natuurlijk ook.

Vooraf laten wij u weten welke zaken ertoe doen en welke investeringen hierbij horen zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

Verder kunt u kiezen uit de volgende service abonnementen:

Hypotheek Service Abonnement

Leven Service Abonnement

Schade Service Abonnement

Voor ondernemers bieden wij altijd een 'op maat' abonnement en advies aan. Uiteraard bieden wij ook 'op maat' abonnementen aan die een combinatie vormen tussen hypotheken, schade en levensverzekeringen.

Hypotheek service abonnement:

Monitoren van uw hypotheek, recht op een 2-jaarlijks renteherziening gesprek, helpdesk (Normaal op uur - tarief), recht op een 2-jaarlijks ‘up to date’- gesprek, persoonlijk advies & tot 25% korting op onze afsluit tarieven op oversluiten van uw hypotheek. Digitale polismap is ook onderdeel van het abonnement. Daarnaast 10% vaste klantenkorting op overige afsluittarieven.

Leven service abonnement:

10% - 35% korting op het afsluiten van levensverzekeringen en op advies, heldesk (Normaal op uur - tarief) & provisieloos verzekerd, dus goedkoper! Daarnaast onafhankelijk advies en recht op een twee-jaarlijks 'Up to Date' gesprek. Digitale polismap is ook onderdeel van het abonnement. Daarnaast 10% vaste klantenkorting op overige afsluittarieven.

Schade service abonnement:

Behandelen van uw schade (Normaal op uur - tarief), helpdesk (Normaal op uur - tarief) & provisieloos verzekerd, dus goedkoper! Daarnaast onafhankelijk advies en recht op een twee-jaarlijks 'Up to date' gesprek. Digitale polismap is ook onderdeel van het abonnement. Daarnaast 10% vaste klantenkorting op afsluittarieven.

Vraag naar onze voorwaarden en uitgebreide tariefinformatie via: 072 752 93 70 of info@fidesabaque.nl!